Kabeh Kategori
BABAGAN AWAKE DHEWE

Pemotongan sing efisien
Panyedhiya Alat

Zhuzhou Huarui Precision Cutting Tools Co., Ltd. (Kode saham: 688059) didegaké ing Maret 2007 kanthi modal kadhaptar RMB 44.008 yuta.

                       

Huarui utamane melu riset, pangembangan, manufaktur lan dodolan sisipan karbida semen, nduwe reputasi apik ing China.

LAIN >>

Product

aplikasi

Aplikasi Industri

Huarui ngupayakake ngembangake materi substrat sing tepat, geometri pemecah chip lan macem-macem lapisan kanggo ngoptimalake mesin mobil, aeroangkasa, lalu lintas rel, cetakan presisi, mesin umum lan industri mesin teknik.

Industri otomotif

Industri otomotif

Aerospace

Aerospace

Lalu lintas sepur

Lalu lintas sepur

Cetakan presisi

Cetakan presisi

Mesin umum

Mesin umum

Mesin mesin

Mesin mesin